Met een grote groep het water op in Friesland

Ben je voor een groep op zoek naar een leuk uitje? Friesland is dé provincie voor watersport in Nederland, met grote meren en uitgestrekte stroken water. Bij Groepsaccommodatiesinfriesland.nl zit je goed voor een tof watersportuitje in de natuur. Heeg wordt aan alle kanten omvangen door water en het is daarom de beste plek voor watersport met je familie of vriendengroep. Stayokay Heeg en Ottenhome Heeg werken samen om jouw watersportvakantie of uitje tot een succes te maken.

Ook voor schoolkampen

Met de schoolkampen wil je graag actieve en originele dingen doen met de klas, of het nou gaat om het basisonderwijs of de hogescholen. Nergens leer je elkaar beter kennen dan op het water en dat hebben ze bij Stayokay Heeg en Ottenhome Heeg goed begrepen. Via Groepsaccommodatiesinfriesland.nl kun je de leukste arrangementen of dagen weg vinden voor grote groepen, dus ook schoolklassen.

Hele grote groepen

Omdat Heeg midden in de natuur ligt is er ruimte genoeg voor iedereen. De accommodaties van Stayokay en Ottenhome bieden wel ruimte aan groepen tot liefst 1.500 mensen, een echte uitdaging en een levendige omgeving. Zo kun je groepskamperen en is het evenemententerrein altijd leuk ingevuld voor een hoop vermaak.

Wat kun je doen?

Als je met een leuke groep het water op wilt, dan is de keuze natuurlijk enorm. Je kunt een zeilboot huren en echt genieten van de wind in de zeilen. Vrij zeilen kan altijd in combinatie met een warm welkom. Ben je nog niet zo ervaren? Geen probleem! Stayokay en Ottenhome Heeg hebben een eigen zeilschool, genaamd zeilschool It Beaken, waar je alles snel kunt leren. Ook kun je via Groepsaccommodatiesinfriesland.nl naast de groepsarrangementen of schoolkampen uiteraard samen roeien of gewoon zwemmen. Heeg is een perfecte uitvalsbasis voor iedereen die van water houdt.