Boek een wintersportvakantie in Zweden

Ben je wel eens in Zweden geweest? Er gaan veel goede verhalen rond over dit land en dat is meer dan terecht. Je vindt in Zweden uitgestrekte natuurgebieden die zich perfect lenen voor een actieve vakantie, maar ook voor wintersport. In de winter heb je in Zweden over het algemeen een garantie voor een dik pak goede sneeuw, waar je als wintersportliefhebber helemaal los kunt. Zweden biedt alle verwachtingen van wintersportvakantie en zelfs meer.

De beste pistes

Wil je graag zoveel mogelijk pistes uitproberen? Dat kan in Zweden! Hier ligt het grootste aaneengesloten skigebied met 110 pistes aan elkaar. Zo kun je een hele dag actief in de natuur zijn. Je kunt kiezen uit de gebruikelijke opties: Skiën, snowboarden of langlaufen. Wil je meer uit de pistes halen, dan kun je in Zweden zelfs mee met een sneeuwscootersafari, een geweldige belevenis voor mensen die houden van natuur en avontuur.

Meer dan wintersport alleen

Wil je naast de wintersport activiteiten ook volledig tot rust komen? In Zweden kom je terecht in de meest fraaie chalets, waarin bijvoorbeeld standaard een sauna of open haard zit. Je vindt deze bestemmingen allemaal op Scandinaviandreams.nl en dan ‘Wintersport in Zweden’. De garantie van goede sneeuw in combinatie met lange pistes en moderne chalets maakt dit de wintersportvakantie van de toekomst.

Met de boot

Je kunt naast het avontuur op de pistes ook kiezen voor een avontuur op het water. Neem dan deel aan de bootreis die voert tussen Kiel in Duitsland en Oslo in Noorwegen. De reis begint ’s middags om 14.00 uur en de volgende dag ben je om 10.00 ’s ochtends in Oslo. Dit is een goedkope manier om in Scandinavië aan te komen en Oslo ligt op gepaste afstand van Zweden. Je ziet ook nog eens een groot gedeelte van natuurgebieden die Noord-Europa rijk is.