Vergelijk de opties voor parkeren bij Schiphol

Schiphol is één van de grootste vliegvelden van Europa en het is er daarom altijd druk. In de afgelopen jaren is echter veel geïnvesteerd in parkeerplaatsen en dit heeft geleid tot een behoorlijk aanbod. Welke parkeeroptie voor jou de beste optie is, kan verschillen per situatie. Heb je een lange vakantie of juist een korte? Of wil je de auto liever parkeren op een bewaakte parkeerplaats? Je kunt alle parkeerplaatsen nu vergelijken op 247parkerenschiphol.nl.

Het vergelijken van verschillende parkeermogelijkheden kan interessant zijn op zowel veiligheidsniveau als bijvoorbeeld prijs. Over het algemeen staan op Schiphol de parkeerplaatsen goed aangegeven in de bewegwijzering, maar soms moet je verder lopen dan normaal. Je kunt ook gebruik maken van Smartparking en door middel van een pendelbus worden vervoerd tussen het vliegveld en de parkeerplaats. Elke optie heeft voor- en nadelen en het is het waard om deze te kunnen vergelijken.

Ruim aanbod

Schiphol heeft ruim 30.000 parkeerplaatsen, genoeg voor iedereen! Bij 247parkerenschiphol.nl kun je zelf de perfecte parkeerplaats vinden en direct online reserveren. Zo hoef je bij aankomst niet meer haastig op zoek naar een goede plek en ben je zeker van een plekje die jij graag wilt, of dit nou ver van de vertrekhal is of juist heel dichtbij. Ook de prijzen kunnen per parkeerplaats flink verschillen, dus kijk eerst goed rond.

Van alle gemakken voorzien

Iedere bezoeker van Schiphol heeft zijn of haar eigen wensen voor het parkeren van de auto. Je kunt doorgaans kiezen uit vijf opties: normale parkeerplaatsen, overdekt, lang parkeren, park & fly (smart) en valet parking. Sommige van deze opties rekenen geen parkeerkosten, terwijl anderen juist wel veel kunnen kosten. Via 247parkerenschiphol kun je mooie kortingen krijgen op parkeren en valt de shuttle of valet parking online te boeken. Zo kun je zorgeloos op reis!