Op reis met park, sleep & fly van Schiphol

Luchthaven Schiphol te Amsterdam, is een van de drukst bezochte luchthavens van Europa. Het spreekt voor zich, dat er bezoekers van over de hele wereld, naar Schiphol komen. Velen hebben reeds een vermoeiende reis achter de rug, voordat ze op Schiphol aankomen. Speciaal voor deze bezoekers, heeft Schiphol  Park, Sleep and Fly service. Natuurlijk kunnen andere bezoekers hier ook gebruik van maken. De service maakt het reizen namelijk veel plezieriger.

Wat houdt de Park, Sleep and Fly in?

Deze service maakt het mogelijk, dat je een avond van tevoren kunt overnachten in hotels, in de buurt van Schiphol. Hierdoor hoef je geen vermoeiende rit vanuit huis naar Schiphol af te leggen, om optijd te zijn voor je vlucht. Voor velen betekent dit een een prettig, zorgeloos begin van de reis. Een ander aspect, inbegrepen bij deze service, is dat bezoekers voor een bepaald aantal dagen, gratis mogen parkeren op de parkeerplaats van het hotel. Het hotel biedt daarnaast een shuttle bus service aan, die bezoekers naar Schiphol vervoert. Voordat je vertrekt vanuit het hotel, kun je eveneens nog genieten van een heerlijk ontbijt. De kosten voor het gehele pakket zijn afhankelijk van het hotel waar je zult verblijven en het reserveren van een plekje, gebeurd online.

Voor wie is Park, Sleep and Fly bestemd?

In feite is een ieder vrij, om gebruik te maken van Schiphol Park, Sleep and Fly. Deze service is een uitkomst voor bezoekers die een grote afstand moeten afleggen, voordat ze op Schiphol aankomen. Voor degenen die heel vroeg op Schiphol moeten zijn, is deze service eveneens geschikt. Anderen kiezen ervoor gebruik te maken van deze service, vanwege de mogelijkheid om gratis te kunnen parkeren. Het betaald parkeren op Schiphol, komt ze meestal iets duurder uit.

Tot slot

Reizen wordt door velen ervaren als nogal vermoeiend, vooral als er grote afstanden afgelegd moeten worden. Schiphol heeft hierop ingespeeld, door het voor reizigers wat minder vermoeiend te maken, middels de Park, Sleep and Fly service.