Geen betere plek voor teambuilding dan de Ardennen

Laatst met werk zijn wij op een teambuilding uitje geweest. Ja waarom niet. Het heeft veel voordelen om met je collega’s eens een uitje te ondernemen. Om elkaar beter te leren kennen buiten het werk. Om samen te zwoegen en af te zien maar ook om samen na een lange dag te genieten van een drankje.

Nou zijn er een aantal criteria voor vele organisaties. Ten eerste, wil je iets dat dichtbij huis is. Sommige mensen kunnen niet vliegen of hebben vliegangst. Je wilt niet te lang weg zijn. Je wilt dat er natuur aanwezig is en voldoende en diverse activiteiten. Goed eten. Mensen die je taal spreken. Eigenlijk als je al deze criteria doorneemt, kom je al snel tot de notie dat zo een trip niet mogelijk is in eigen land. Je moet de grens over naar Duitsland of België. En dat is fijn want dan komt er toch net wel een beetje meer avontuur bij kijken. Wanneer je de grens oversteekt, ook al is dat maar naar een buurland, voelt toch echt aan als vakantie.

Naar onze bescheiden mening is de Ardennen ongeëvenaard qua teambuilding uitje. We boekten dit vorig jaar via ActiveOutdoorEvents.nl. Tof in de Ardennen is mogelijkheden voor survival is ongekend. En dit is echt een super leuke activiteit om je collega’s beter te leren kennen en de band te verstevigen. Het kan allemaal in de Ardennen, berg beklimmen, hiken, MTB, trailrun, kanovaren, zwemmen wat je maar wilt doen en het is mogelijk in de Ardennen.

Het was afzien tijdens de activiteiten, maar daarna echt heerlijk genieten van het Bourgondische eten. Dat was elke avond weer om naar uit te zien. Lekkere Belgische biertjes ook. Genieten in optima forma. Lekker naast een kampvuur. Accommodaties bij de camping waren ook uitermate prima, gewoon lekker luxe stacaravan, goede douche. Al met al een geslaagd uitje.